През последните години Антъни Джошуа понесе справедлив дял от критиките си, но едно от нещата, за които смята, че не може да бъде измъчван или поучаван, е желанието му да се бие с най-добрите тежкоатлети в спорта, въпреки че все още не се е сражавал с Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър.

Ей Джей е свързван със сблъсък с Уайлдър вече почти десетилетие и изглеждаше, че феновете най-накрая са получили желанието си, когато двойката се биеше на една и съща карта през декември, готови да обяви сблъсъка си, ако и двамата излязат от съответните битки с победи.

Говорейки пред Sky Sports , Джошуа обясни, че поне за него битката с Уайлдър все още не е мъртва, преди да защити резюмето си и да твърди, че причината, поради която състезанията с Уайлдър и Фюри не са създадени, не е по негова вина.

"Не казвам, че е напълно отписано. Това е битка, в която всичко е подписано и подпечатано. Просто трябваше и двамата да го доставим. И той не изпълни своята част от сделката. Знаете какво ми доказа, подписах да се бия с Фюро, подписах да се бия с Уайлдър, подписах да се бия с много хора. Просто правя добър бизнес. Аз съм добър борец за награди, не избягвам предизвикателства".

Снимка: БГНЕС