Професионалната бойна галавечер SENSHI 21 ще се проведе в Двореца на културата и спорта в гр. Варна на 20 април 2024 г. Пролетно издание на бойното шоу ще бъде пълно с изненади, силни двубои и напрежение във въздуха, пише Boec.bg.

Международната галавечер SENSHI 21 ще предложи широка гама от боеве в различни категории и стилове по правилата на веригата, което ще задоволи вкуса на жадната за зрелища публиката. SENSHI се стреми да бъде фактор за развитие на бойните изкуства сред професионалните атлети, да бъде терен за израстване на следващите бойни звезди и донесе истинска спортна радост на почитателите на бойните изкуства по света и у нас.

Последвайте профилите на SENSHI в социалните мрежи Facebook и Instagram, за да получавате актуална информация относно международната галавечер и да се запознаете с впечатляващите професионални бойци, които ще дойдат в България за пролетното издание.

21-о издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.