Една от големите ни звезди в бойните спортове – Руси Минев, ще направи дебют за международната бойна верига SENSHI по време на 21-то издание. Боецът даде експлозивно интервю за Boec.bg преди грандиозната гала във Варна.

"Стартирах подготовка за предстоящия мач, в момента тренировката ми преминава в боен клуб „Десамт“ Добрич и във Варна. В залите има много качествени момчета, които ми помагат в подготовката. Проучихме добре противника, който ще имам на SENSHI 21, успяхме да видим силните и слабите му страни", сподели Руси.

Сънародникът ни съобщи, че с треньорския си екип в лицата на Драгомир Йорданов и Николай Добруджански изграждат стратегия, която ще е подходяща за правилата на KWU Open. Също така сподели, че се е обградил с най-точните хора, за да става още по-добър.

"Определено рингът е много по-различен от клетката. Смятам, че битката ще бъде много по-динамична. Прийомите, които са по клетката, ги изключваме напълно, защото няма как да разчитам на тях. Битката ще е по-различна, нямам търпение да опитам боя на ринг и имам планове занапред, отново да имам мачове от този тип. Определено ще търся нокаута и да се получи зрелищна битка. В тренировъчния процес работим за подобряване на скоростта, стараем се да държим добро ниво. Чувствам се силен и готов за битка", добави още той.

Руси Минев се надява да се получи една добра битка, за да зарадва публиката в залата. Той призова хората, които искат да видят на какво ще заложи в този двубой, да дойдат в залата и да го подкрепят. Той се надява да постигне много успехи във веригата.

SENSHI 21 ще се състои на 20 април във варненската зала "Конгресна".