Напрежението се усеща вече във въздуха! Международната галавечер SENSHI 21 ще зарадва всички почитатели на бойните спортове с интензивни и запомнящи се битки на 20 април 2024 г. от 18:00 часа в Двореца на културата и спорта в гр. Варна. На ринга на бойния спектакъл ще излязат 28 професионални атлети от 16 държави в 14 оспорвани двубоя, а бенефисният мач на Владимир Вълев – Питбула ще вдигне адреналина на варненската публика.

Участвайте в играта „Отбележете в коментар с кой бихте искали да дойдете на SENSHI 21“, която стартира в Инстаграм профила на boec.bg и имате шанс да спечелите два билета за бойното шоу SENSHI 21 и една тениска SENSHI, с подпис от Владимир Вълев – Питбула! Условията за участие включват отбелязване на ваш приятел в коментар под поста на играта в социалната мрежа Instagram, както и споделяне на стори с кого бихте искали да отидете на бойната галавечер.

Играта стартира на 03 и продължава до 11 април 2024 г., като петимата печеливши участници ще бъдат обявени на 12.04.2024 г. в профила на медията boec.bg в Инстаграм. Не изпускайте възможността да бъдете част от това невероятно събитие – с участието си в играта имате страхотни шанс да присъствате на зрелищната бойна галавечер и да имате уникален автограф от бойната звезда Владимир Вълев - Питбула!

Билетите за вълнуващото бойно събитие SENSHI 21 вече са в продажба и може да бъда закупени от мрежата на Eventim.bg.

21-о издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.