Владимир Вълев – Питбула е на броени часове от завръщането си на професионалния кикбокс ринг за своя официален бенефис в главното събитие на SENSHI 21. Екипът на Boec.bg имаше възможност да се срещне с него на брега на морето, за да го разпита един последен път за това, което предстои да видим тази вечер от 18:00 часа във варненската зала „Конгресна“, а той, както обикновено, не пестеше емоции пред  камерата на колегите.

„Ще го направим да е весело“, каза Вълев в отговор на въпроса ни за очакванията по време на галата.

Той все пак признава, че годините извън ринга няма как да не са оказали своето влияние и точно по тази причина с екипа му са разработили два тактически плана, за да отговорят на предизвикателството от Карлос Гарсия.

Всичко около SENSHI 21 четете в Boec.bg

„Тактически в началото искам да се раздвижа и да се отпусна в самата игра, а после ще му дам възможност това, което търси, да го намери – близката и средна дистанция, където мисля, че е моята игра. Ще му дам възможност да играем на тази дистанция. Но в началото искам да се раздвижа, да го засрещна няколко пъти, ако е възможно, и оттам да започнем вече да играем на план „Б“, както се казва“, продължи „Питбула“.

Семейството ще бъде плътно зад него в целия процес, като единствено в началото съпругата му е имала известни колебания, но бързо го е подкрепила, за да го види за един последен път в центъра на екшъна.

Прочетете още в Boec.bg, където може да видите и ВИДЕО