Единственият по рода си интернационален летен боен лагер в България, организиран от Международната професионална лига на KWU и БККФ, отчита голям интерес от страна на участниците. Организаторите припомнят на всички желаещи, че приемането на заявки за включване в лагера е с краен срок до 31 май 2024 г.

Мащабният международен летен лагер предлага на бойци от Европа и света отлична възможност да усъвършенстват уменията си, както и да създадат трайни приятелства и да повишат нивото на бойните си изкуства. Тази година участниците са близо 2000 души, които с нетърпение вече очакват старта на обученията.

Програмата на семинарите в лагера е изготвена, за да подобри уменията на треньорите и състезателите в областта на киокушин, кикбокс, фул контакт, ММА и иайдо. Известни шампиони и легендарни бойци в бойните изкуства карате, кикбокс и муай тай са водещи инструктори на лагерa и представляват значима част от впечатляващия треньорски състав. Техният опит и напътствия гарантират висококачествено обучение по време на летния лагер.

По време на XVIII-то издание на международния лагер във Варна, в дните от 30 юни до 7 юли 2024 г., ще се проведат още няколко мащабни състезания. В това число влиза престижната Световна купа Варна на 2 юли, която събира на едно място амбициозни млади таланти по карате киокушин от цял свят.

Освен това на 4 и 5 юли Световната купа на KWU SENSHI за аматьори стартира с оспорвани квалификационни мачове, елиминационни кръгове и полуфинали, като кулминацията е големият финал на купата, който ще видим на 6 юли по време на наелектризиращата професионална бойна галавечер SENSHI 22. Акцент на международната галавечер ще бъдат две забележителни срещи на обичани от феновете бойни звезди, които ще вдигнат публиката на крака.

Подгответе се за една вълнуваща седмица, изпълнена с интензивни тренировки, възможности за културен обмен и незабравими моменти. На фона на зашеметяващия природен пейзаж на Камчия, разположена на 34 км от Варна, това обещава да бъде обогатяващо изживяване, каквото със сигурност не трябва да се пропуска.