Срещи от плейофите в Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ):

Втори кръг в Източната конференция
Торонто – Флорида 2:3 след продължение
*Флорида спечели серията с 4:1 победи

Втори кръг в Западната конференция
Лас Вегас – Едмънтън 4:3
*Лас Вегас води с 3:2 победи в серията

Ник Къзинс реализира в продължението, а Сергей Бобровски направи 30 спасявания при победата на Флорида над Торонто с 3:2 след продължение в двубой от втория кръг от плейофите в Източната конференция на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ).

С успеха Флорида Пантърс надделяха с 4:1 победи в серията и се класираха за финала в конференцията за първи път 1996 година. Арън Екблад и Картър Верхеги допринесоха с по един гол и асистенция за победата над Торонто.

Морган Райли и Вилям Ниландер се разписаха за домакините, а вратарят Джоузеф Уол се отличи с 41 спасявания при първия си мач като титуляр в домакинство от плейофите.

Флорида ще срещне Каролина във финала на Източната конференция.

Тимът на Лас Вегас победи Едмънтън с 4:3 като домакин в двубой от втория кръг на плейофите в Западната конференция и така поведе с 3:2 успеха в серията.

Джак Ейхел записа гол и две асистенции, за да помогне на Вегас да се доближи на една победа от финала на Запад. Марк Стоун и Рейли Смит също се разписаха за домакините, а Ейдън Хил направи 31 спасявания в мача.

За гостите Конър МакДейвид отбеляза две попадения, а Зак Хайман се включи с гол и асистенция. Шестият двубой от серията предстои в неделя, когато домакин ще бъде Едмънтън.