Локомотив (Горна Оряховица) не е за подценяване и може да победи всеки на собствен терен, каза спортният директор на Монтана – Михаил Мадански, който беше представител на елитния тим на жребия за четвъртфиналите в турнира за купата на България.

Той дори хиперболизира твърдението си с думите, че на собствен терен тимът от Горна Оряховица може да направи равен дори с английския колос Челси.

"Досега играхме с отбори с амбиции за купата, но не успяха да я вземат. Локо все още не са обявили, че я искат, така че ще се радваме, ако го направят. Появиха се информации, че ще играем с резерви и че подценяваме този турнир, но това няма нищо общо с истината. Ясно е, че приоритет ни е първенството, но ще се опитаме да съчетаем двата турнира и да стигнем възможно по-напред за купата. Няма за какво да се пазим", каза Михаил Мадански след жребия.

"В такива мачове е по-добре е да те ритне кон, отколкото магаре. Видяхте какво се случи с част от фаворитите, които играха с отбори от "Б" група. Локомотив не е никак за подценяване и го знам от опит от миналата година. Това е отбор, който на собствен терен може да победи всеки, а може да направи равен и на Челси даже", добави той.