Локомотив София спечели с 3:0 домакинството си на и Витоша Бистрица от осминафиналите на турнира за Купата на България. Попаденията реализираха Ивайло Найденов, Алас Диас и Красимир Милошев.

В 37-ата минута Божидар Кацаров пропусна най-доброто положение за „железничарите“ от началото на двубоя. Той стреля с глава след центриане на Юлиян Ненов, но топката не попадна в във вратата. В заключителните секунди на първата част Локо Сф все пак стигна до попадение. Ивайло Найденов прати топката във мрежата на Цветелин Ставрев.

Осем минути след почивката Илия Димитров стреля с глава, но неточно. В 58-ата бразилецът Алан Диас не сбърка на метър пред голлинията на Витоша - 2:0 за Локомотив.

В 69-ата минута главният съдия Станислав Тодоров показа директен червен картон на Ивайло Найденов. Крайният бранител повали резервата Християн Димитров, който излизазаше очи в очи с Александър Любенов.

Десет минути преди края футболистите на Локомотив София стигнаха до трети гол. Красимир Милошев записа името си сред голмайсторите с много красиво изпълнение.

Така „червено-черните“ се присъединяват към Спартак Вн и Арда, които вече се класираха ца четврътфиналите.