Славия надви като гост втородивизионния Янтра Габрово с 4:1 в последен мач от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. 

Първото полувреме беше динамично, като атаките на столичани бяха повече. Пет минути след началото на двубоя капитанът на "белите" Галин Иванов отбеляза първия гол във вратата на Християн Василев  от Янтра. В 21-ата минута на срещата Янтра изравни при центриране, а голът беше на Ивайло Михайлов след рикошет. 

Славия отново наруши равенството, като при удар на Емил Мартинов, с намесата на Владимир Николов отблизо, при недобра игра на вратаря на Янтра Християн Василев и доведе до 2:1 за Славия в 32-ата минута.

Главният съдия на срещата Георги Гинчев даде предупредителен жълт картон на старши треньора на Янтра Габрово, Велислав Вуцов.

Второто полувреме също не беше спокойно за Янтра, а в средата му Денислав Александров преодоля защитата на домакините и отблизо също вкара гол на Християн Василев. 

В 87-ата минута Емил Стоев в наказателното поле асистира към Мартин Сораков, който отблизо отбеляза четвъртото попадение в полза на Славия. 

Отборът от столицата се класира за осминафиналите на Sesame купата на България и ще бъде домакин на ЦСКА през декември.