Безспорно спечелването на Купата на България превърна футболистите на Ботев Пловдив в истински герои. Феновете празнуваха дни наред победата, като отборът получи поздравления и от останалите футболни клубове в древния град. Ден след като доминираха над ФК Лудогорец Разград, „жълто-черните“ се обърнаха към футболния свят на официална пресконференция. По -късно футболистите и ръководството се включиха в зрелищно шествие с хиляди фенове.

Съвсем заслужено еуфорията продължи на официален коктейл и парти в една от емблемите на Пловдив - The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection. Шампионите се поздравиха с шампанско и позираха гордо с ценния трофей сред дизайнерска атмосфера. Домакините от единствения петзвезден Smart хотел на Балканите се погрижиха героите на Пловдив да се чувстват като истински звезди! Емоциите продължиха до ранните сутрешни часове в луксозния ресторант на хотела “Torro Premio”. Освен в атрактивния футбол, отборът показа, че умее и да празнува!

За четвърти път Ботев Пловдив държи Купата на България в свои ръце. Подобна емоция на своите фенове най-стария отбор в България подари на феновете си и през 1962, 1981 и 2017 година.

Ръководството на отбора се довери на The Emporium Hotel Plovdiv – MGallery Collection, тъй като хотелът е доказал публично отношението си в подкрепа на спорта. Той предлага луксозни условия без аналог в България и е част от френската верига ACCOR. За своето кратко съществуване, той успя да се наложи като „хотела на звездите“, тъй като е предпочитан от всички български и международни знаменитости. Носител е на редица престижни отличия за безкомпромисния лукс и интелигентните технологии, които предлага на своите посетители.