Стана ясно къде ще се играе мачът за суперкупата на Германия между Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. Както е известно, преди дни двубоят беше насрочен за 3 август, но не беше известно къде точно ще се проведе.

Днес германската футболна лига реши, че поредното издание на Der Klassiker ще се състои на стадиона на вестфалци "Сигнал Идуна Парк". Началният час е 20.30 местно време.

От 2011 година насам по традиция срещата за суперкупата се играе на стадиона на вицешампиона или на носителя на купата на страната, но до днес все още не беше потвърдено, че Борусия ще бъде домакин срещу баварците.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="bg"><p lang="de" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Supercup?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Supercup</a> 2019 in Dortmund: Vizemeister <a href="https://twitter.com/BVB?ref_src=twsrc%5Etfw">@BVB</a> empfängt Double-Gewinner <a href="https://twitter.com/FCBayern?ref_src=twsrc%5Etfw">@FCBayern</a> am 3. August im SIGNAL IDUNA PARK  <a href="https://t.co/1ChETcFEFv">https://t.co/1ChETcFEFv</a> <a href="https://t.co/8iP1M8KOdy">pic.twitter.com/8iP1M8KOdy</a></p>&mdash; DFL Deutsche Fußball Liga (@DFL_Official) <a href="https://twitter.com/DFL_Official/status/1136913262711312384?ref_src=twsrc%5Etfw">7 юни 2019 г.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>