Крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо е като Неймар в ранните му години и със сигурност ще вдигне нивото на всеки един отбор, смята бившият футболист на Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс.

"Джейдън е истинска мечта и ми напомня за младия Неймар", коментира Харгрийвс пред talkSPORT.

"Готиното при Санчо е, че когато го гледат малките деца, те си казват, че може да играеш футбол и по креативен начин, макар играта да стана толкова структурирана."

"Той носи със себе си нов стил, този типичен уличен футбол. Това го прави безценен. Можете да пропуснете негово действие само с едно мигане на очите. Надявам се някой ден той да заиграе във Висшата лига, защото може да направи всеки отбор по-добър."

"Джейдън има място сред големите отбори тук като Манчестър Сити и Ливърпул, а освен това може да играе за Барселона или Реал Мадрид. Толкова е добър. Знае, че погледите ще бъдат насочени към него в събота", добави Харгрийвс.

Освен със споменатите от ветерана отбори, Санчо е свързван също така с Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал и Байерн Мюнхен, а "червените дяволи" са сочени за фаворит за неговия подпис.