Мис Дупе 2014 Индианара Карвальо не крие, че една от големите й цели в близко бъдеще е да върне девствеността си... Русокосата бразилка се похвали за плановете си пред медиите в родината си и се надява специфичната интервенция да се осъществи до няколко седмици.

Още по темата

 

Индианара се превърна в една от най-известните бразилки, печелейки мечтаната титла на конкурса Мис Дупе, за която бленува всяка втора нейна сънародничка с пищни форми.

В началото на 2015 година Карвальо ще блесне с цялата си прелест на корицата на местно еротично списание и се надява по време на снимките в Доминиканската република отново да бъде... непорочна.

"Моето желание е да остана девствена още дълго време. Надявам се, че хората ще ме запомнят като девствената Мис Дупе, да бъда различна от другите. Ще се снимам така, както съм се родила. Искам да се насладя на новата си девственост и след снимките", казва блондинката, която спечели конкурса под носа на сочената за фаворитка брюнетка със сини очи Клаудиа Аленде.

Освен приличен чек на стойност 14 000 паунда, Индианара ще се радва на засилено медийно внимание и горещи еротични снимки.

Конкурсът "Мис Дупе" беше въведен преди четири години, но интересът към него расте лавинообразно. В него взимат участие запалени футболни фенки с пищни форми, като някои от кандидатките за слава не крият сексуалните си преживявания с известни футболисти.