29-годишният чешки тенисист Томаш Бердих се ожени тайно за модела Естер Саторова. Сватбата е била в Монако, като младоженците са си казали "да" в присъствието на най-близките хора.

Галерия
Най-добрият чешки тенисист в последните години Томаш Бердих е на шесто място в световната ранглиста. Той излиза с Естер от близо три години.

Бердих и неговата 23-годишна любима се сгодиха през ноември миналата година на Малдивите, като годежният пръстен на модела струвал близо 8 милиона чешки крони.

Вчера младоженците публикуваха на профилите си в социалните мрежи снимка, на която се държат за ръце, показвайки сватбените си пръстени. В момента горещата двойка е на меден месец.

По време на своята кариера на професионален тенисист Бердих е спечелил 10 турнира на АТП и над 22 милиона щатски долара от наградни фондове.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Speechless <a href="http://t.co/Xi52tOwssy">pic.twitter.com/Xi52tOwssy</a></p>&mdash; Tomáš Berdych (@tomasberdych) <a href="https://twitter.com/tomasberdych/status/621754227816316928">July 16, 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>