Галерия

Мъжемелачката Кели Брук е с ново гадже, пише английският таблоид "Дейли мирър".Красавицата, която мина през леглата на ръгбистите Том Евънс и Дейвид Макинтош, както и на неопределен брой футболисти от Висшата лига, е забила френския фотомодел Жереми Паризи.

Двамата публикуват романтични снимки от плажа, на които позират прегърнати. Очевидно Кели не може да остане дълго без мъж до себе си, коментират медиите на Острова. Тя неведнъж е споделяла откровения за това как разбира здравословния начин на живот.

"Обичам да ходя пеша - казва Кели. - Също така посещавам редовно сауна, за да изчистя токсините от тялото си. Пия много вода и правя много секс. Това е най-доброто упражнение за сърдечносъдовата система."

Очевидно тази система дава отлични резултати. Преди време Кели изпревари холивудската красавица Меган Фокс в класацията за знаменитостите с най-сексапилни тела, изготвена от списание "Мор".
Освен че обича да живее здравословно, Кели се слави и със своето непостоянство в любовта.

Брук и Дейвид Макинтош се сгодиха през март 2014 г. след едва едномесечна връзка. Тя искаше да се омъжи за него в съседна Гърция. Говори се, че двамата прекарали романтична седмица на остров Миконос и разгледали четири потенциални места за вдигане на сватба.

Кели се надяваше да създаде семейство с Дейвид. Твърдеше, че децата са единственото нещо, което й е отказано в живота. Тя претърпяла два аборта по време на други връзки. Скоро обаче и Дейвид Макинтош мина в графата "бивши". Сега наред е Паризи.