Галерия

През лятото на идната 2016 година щерката на Христо Стоичков - Мика, ще мине три пъти под венчило. Добрата новина е, че младоженецът е само един.

Мика и годеникът й Айкут ще се оженят в САЩ, където живеят в момента, в България, където са повечето роднини на Стоичковото семейство, и в Турция, за да могат всички близки и познати да присъстват на съдбоносното събитие.

В едно от последните си интервюта Стоичкова сподели, че винаги е мечтала за сватба в тесен семеен кръг и може би на плажа, но впоследствие, притиснати от прищявките на роднините, бъдещото семейство са решили да угодят на всички.

Стоичкова, която от месец е сгодена за приятеля си Айкут, се е завайкала покрай приготовленията за сватбите си и изцяло е обзета от мисълта всичко да мине като по вода.

С бъдещия годеник на Мика я запознава именно баща й, а Стоичкова признава, че от нейна страна любовта е била от пръв поглед. За разлика от Камата, който веднага е решил, че това ще е бъдещият му зет, в началото семейството на момъка е приело резервирано новината, че Айкут ще вземе българка за съпруга.

"Мика е християнка, а той мюсюлманин и това е проблем, но в крайна сметка всички се примириха, че ще се женят. Остава въпросът каква религия ще изповядва детето им, когато имат такова" - тюхкат се близки до двойката.

В момента Стоичкова се носи на крилете на любовта и няма търпение да надене брачния хомот. След двегодишната си, но неуспешна връзка с актьора Ивo Аръков Мика е категорична, че най-сетне е намерила любовта на живота си и няма намерения да се връща към миналото.