Галерия

Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" и Англия Алан Смит вече е ерген. Той бе зарязан от съпругата си Кристина Макмилан само четири месеца след сватбата им.

Футболистът и танцьорката от X Factor се ожениха през лятото на пищна церемония. Двамата бяха лудо влюбени, като не пропускаха да показват чувствата си пред всички. Сватбената им церемония бе на кароците на всички лъскави списания и таблоиди.

Сега обаче двамата ги чака среща в съдебната зала. Кристина, която е бивше гадже на певеца Питър Андре, е подала документи за развод. Именно тя е напуснала семейното ложо.

Все още не е ясно защо си е тръгнала от 34-годишният футболист. Слуховете вече забъркаха играча, който в момента рита в "Нотс Каунти", в изневяра.

Доскоро щастливите съпрузи засега отказват коментар по въпроса какво разруши краткотрайния им брак.

Алан Смит започна кариерата си в "Лийдс", но се превърна в страшилище за противниковите вратари след преминаването си в "Манчестър Юнайтед".

След тежка контузия той напусна "Олд Трафорд" и премина последователно през "Нюкасъл" и "Милтън Кейнс Донс" преди да се окаже в "Нотс Каунти".