Непрестанният растеж на технологиите направи все по-голяма индустрия тази на онлайн залозите.

Всяка година стотици букмейкъри се опитват да ни привлекат като клиенти и не е лесно да се намира достоверна информация за всеки от тях. Може да се окаже трудна задача да се отделят добрите от подозрителните и само по вида на уебсайта не трябва да се правят заключения.

Все пак в онлайн залаганията има компании, които са честни и с отлична репутация, идеални за наистина запалени играчи. Други пък имат финансови проблеми и не искат залагащите да знаят за тях. Те разчитат на нови клиенти и на техните загуби, за да платят на предишните печеливши. Има обаче няколко аспекта, по които можете да прецените с кой букмейкър искате да се обвържете.

Първият решаващ фактор е финансовата стабилност. Трябва да се запитате „Как избирам на кой букмейкър да се доверя? Това е най-важният въпрос, а финансовата стабилност е най-важният отговор. Букмейкърът е като банка, където пазите парите си. Финансово стабилен такъв ще може да Ви изплати печалбите на момента. Ако са публична компания, можете да видите финансовите им отчети и да прецените на кого да се доверите. Трябва да видите и откога компанията оперира на пазара.

Например, лидер като Sportingbet е основан преди близо 20 години, а в България беше може би първият навлязъл масово онлайн букмейкър. Трябва да сте наясно и с това дали букмейкърът оперира от страна, където този бизнес е легален и подлежи на контрол от правителството. Това значи издаване на лицензи на база на истински показатели. В България има няколко основни букмейкъра, които имат издаден лиценз от Държавната комисия по хазарта и това са Efbet и Betfair. Друг ключов фактор е обслужването на клиентите. Всеки иска да намери лесно поддържащия персонал чрез имейл, телефон или в чата.

Представителите на букмейкъра трябва да са любезни, говорещи добре езика и да имат сериозна база познания за различните потенциални проблеми. Освен това трябва да могат да отговарят бързо и да решават всякакви затрудения във възможно най-кратък срок. Много зависи и от разнообразието в разплащателните методи, предлагани от онлайн букмейкърите. Има много начини да депозираш или да изтеглиш пари от букмейкър и много различни комисионни и правила.

Преди да си отвориш акаунт, трябва да си наясно дали букмейкърът предлага предпочитания от теб метод и дали ще е изгодно да го използваш точно в тази компания. От огромно значение е как изглежда уебсайтът. Дали е лесен за употреба с юзър-френдли интерфейс. Бързината и надеждността са другите качества на добрия уебсайт. Използването на отлични технологии за безопасност и запазване на личните данни е задължително. Графичните подробности вече са въпрос на вкус, тъй като някои потребители харесват едни, а други съвсем различни.

Не трябва да забравяме и обширността на видовете спортове и на видовете залози. Не си правете бърза сметка от едно щракване по сайта. Разровете се в секторите за залагания на сайтовете и си набавете повече инфо за възможностите за залагане. Трябва да засегнем и бонусите и промоциите, предлагани от всяко бууки.

Някои дават нереални такива, от които после така или иначе няма как да се възползвате. На пазара обаче има и доста достъпни бонуси, които при разумна игра, след известно време, можете да превъртите и получите.