Залозите – това са не само пари, а това е особен стил на живот на милиони хора, а залозите в букмейкърите – това е дейност, която носи печалби и удоволствие. В последно време феновете на залаганията станаха още повече, защото сега не трябва да тичат и да търсят най-близкия букмейкърски пункт – достатъчно е просто да влязат в интернет, където днес могат да се намерят множество онлайн-букмейкъри. Безспорно, букмейкърите в интернет – са изключително предимство. В тази статия ще поговорим за основните предимства на онлайн букмейкърите над приземните букмейкърски пунктове, които ги правят толкова популярни и удобни за всеки, който прави залози.

Надеждността и репутацията на букмейкърите
Това е основно предимство, тъй като и банката не иска да даде пари в ненадеждни ръце. Имайте предвид, че именно този фактор играе особено важна роля при избора на букмейкър. Най-значим знак за надеждността на онлайн-букмейкърите – английските и другите европейски лицензи, които са доказателство за високото ниво на букмейкъра. Между другото, далеч не всички успяват да получат такъв лиценз, тъй като са поставени строги изисквания към лицензираните букмейкъри. И ако става дума за сравнение на онлайн-букмейкърите с такъв лиценз и незаконните пунктове за приемане на залози, то те в момента са доста във всеки град, като разбира се предимството е на страната на онлайн-букмейкърите.

Максимално удобство
На пазара на букмейкърите в момента съществува силна конкуренция, така че в борбата си за клиенти, те предлагат максимално благоприятни условия за извършване на залози. Днес онлайн-букмейкърите предлагат множество видове залози за всички видове спортове и най-различни спортни събития, а залагания се правят по всяко време и с максимално най-добри стойности на коефициентите. В приземните пунктове за залози, някои от тези удобства липсват и най-значимия от тях е отсъствието на възможност за залагания по всяко време на денонощието.

Поверителност и защита на личните данни
Големите онлайн-букмейкъри гарантират поверителността на информацията и сигурността на средствата, което е съществен плюс на тези пунктове. Тези играчи, които правят онлайн залози могат да бъдат спокойни за безопасността на средствата си и не е необходимо да се страхуват за печалбата си, тъй като всички знаем доста неприятни случаи при уличните пунктове. Безспорно достойнство на онлайн букитата – това е липсата на данък върху печалбите.

Максимално пестене на време и изгодни коефициенти
Не е необходимо да ходите до най-близкия приземен пункт за да правите любимите си залози, да стоите на опашка и да си губите ценното време. Достатъчно е само да посетите сайт на онлайн букмейкър и от комфорта на своя дом да проучвате съществуващите събития и да правите вашите залози. Освен това, можете да използвате сайтовете на няколко букмейкъра и да сравнявате коефициентите в различните сайтове за спортни залози, което в приземните букмейкърски пунктове би ви изгубило доста повече време и нерви.

Лицензирани и законни дейности
Залозите в букмейкърски интернет пунктове – това е абсолютно законен бизнес, легитимността на който се потвърждава от съответните лицензи. Разбира се съществуват и много улични пунктове за извършване на спортни залози, които притежават съответните лицензии, но съществуват и такива, които извършват дейността си "на черно". Едни от лицензираните букмейкъри за България са Efbet и Betfair. И двата сайта предлагат версия на български език и разнообразни опции. Ето и една статия, даваща повече информация за Betfair от Silentbets.

Разнообразие и ширина на залозите в онлайн-букмейкърите Колкото повече възможности за избор, толкова по-добър резултат, което Ви позволява да правите разнообразие от залози в онлайн букмейкърите. Не е тайна, че ключът към успеха в залозите е стратегията, която може да бъде изградена от всеки играч. А разнообразието от залози допринася за възможността да опитате различни стратегии и да намерите най-оптималния и изгоден за вас вариант.

Промоции и бонуси
Практически всички онлайн букмейкъри глезят клиентите си с всички видове промоции и бонуси, участието в които обикновено носи допълнителни доходи. Това може да бъдат бонуси за първите депозити, бонус за 101-вия залог или промоционални предложения за големите събития от света на спорта.Една от безспорните ползи обаче от приземните пунктове за залози, това е моментното теглене на печалбите, при условие, че залогът е играл и в касата е налична необходимата сума.

Онлайн букмейкърите – това е сигурна, лесна и удобна възможност самостоятелно да се пробвате, като спортен анализатор, критик или наблюдател. Това е Вашият шанс да се насладите на спортните събития, да се отдадете на любимото си хоби и да получавате страхотни печалби, а това къде ще изберете да практикувате спортните залози, в онлайн или офлайн пункт, си остава лично ваш избор.