Галерия

Футболното гадже Вили Томова кръшкала яко на национала Тодор Неделев. Това била причината за раздялата им, плъзна мълва след завръщането на национала в „Ботев" (Пд).

Доскоро двамата бяха заедно, но докато Тошко се мъчел да прави кариера в Германия, популярната пловдивчанка му изневерявала редовно, твърди "Всеки ден".

Като разбрал от приятели, че знойната танцьорка му слага рога, Неделев си плюл на петите и повече не искал да чуе за нея. Футболистът обаче не стоял дълго на сухо и отскоро е с ново гадже на име Златка Божкова.

Тошко Неделев си хвана палавата Вили Томова още по време на първия си период в „Ботев" (Пд). Самата тя е популярна в Пловдив като една от най-запалените фенки на Канарите. Редовно ходи на мачове на отбора, от време на време надъхва футболистите със снимки по цици в интернет.

След като двамата се запознали, Вили от раз завъртяла главата на Неделев. Футболистът хлътнал до уши, независимо че имат 10 години разлика - по това време Тошко е на 20, а Томова - на 30.

След трансфера на футболиста в немския „Майнц", започнали да въртят любов от разстояние. Неделев се надявал гаджето му да се премести при него в Германия, но така и не го огряло. Вили Томова не искала да зарязва живота в родния Пловдив, но все пак често пътувала на гости на футболиста.

Така двамата изкарали близо две години. Оказва се обаче, че междувременно си лягала с куп други мъже.