1. Какво представлява сайта.

Nostrabet.com е сравнително нов уебсайт с прогнози и подробна информация за петте топ първенства на Европа, Шампионската лига и прочие, в който безплатно можете да прочетете последните новини преди дадена среща, за да направите по-обоснована прогноза. Нострабет е създаден от група фенове на футбола и залаганията, които имат значителен опит и познания в материята и от много години залагат в почти всички топ букмейкъри. Именно по тази причина, едно от най-важните пера на страницата е кой сайт за залагания да изберете, както и кои промоции. Всички прогнози и информация идват наистина безплатно до крайния потребител, който в никакъв случай не е длъжен да ги следва, но може просто да свери своите познания. Освен това, има изключително подробни оценки на всички топ онлайн букмейкъри в България, списък с промоциите им и най-добрите оферти, предложени на пазара. Сайтът на Nostrabet е лесен за употреба, максимално опростен, с възможност за връзка със специалистите, пишещи в него, независимо дали става дума за идея или питане.  

2. Какво засяга.

Сайтът засяга петте топ букмейкъра у нас и това, което предлагат те за българските си клиенти. Ще можете да сравните подробно всеки минус или плюс на залагането в даден сайт и да изберете най-доброто за Вашето ниво. Има сайтове, подходящи за по-неопитни в прогнозите, както и такива за истински професионалисти. Прогнозите и новините покрай петте топ първенства на Европа пък винаги идват от няколко проверени източника и са абсолютно актуални, понякога от последните секунди. Прогнозите не претендират за точност, но са от помощ, тъй като винаги са обосновани на база контузени играчи, форма, настроение, вътрешни проблеми и прочие. Наръчник за залагащия от регистрацията му в избран букмейкър до момента на прогнозата.  

3. Какви раздели включва.  

Сайтът включва няколко раздела. Максимално опростени и ясни. Първият естествено е "Начало", който да ориентира новодошлите в целта на Nostrabet.com. Там подробно с хиляди думи е обяснено за всичката информация, която можете да намерите в сайта. Стратегии за залагания, анализи, предпочитани букмейкъри за игра, прогнози за всички мачове от петте топ първенства на Европа всяка седмица, любопитни новини често задавани въпроси, бонуси, промоции и още, и още.   

Вторият раздел е "Букмейкъри", в който са дадени предложенията на сайта за най-стабилни и изгодни букмейкъри за играчите. Те са пет на брой - Спортингбет, Bet365, Efbet, Pinnacle Sports и Бетфеър. От подменюто можете директно да видите подробна оценка за всеки от тях в отделна страница. В раздела се намират още информации и доказателства защо трябва да изберете онлайн букмейкърите пред традиционните места за залагания и отделни кратки визитки на буукитата с по няколко изречения за тези, които нямат време да четат на дълго и широко. Отново в раздела са и съветите за залози на живо, мобилни, кеш аут и всякакви други термини, които би трябвало да знаете.  

Следващият раздел е един от най-важните. Става дума за раздела с прогнози, в който можете да откриете мненията на екипа за срещите от мачовете в Испания, Англия, Италия, Франция и Германия тази седмица. Прогнозите са изключително подробни и обосновани, като също така могат да се открият мнения за турнирите Шампионска лига и Лига Европа.  

За хората, които искат направо да скочат към раздела с бонусите, проблем няма. Там можете да видите всички промоции на въпросните 5 букмейкъра, обяснени до последната подробност. Има доста инфо какво точно са бонусите, каква е разликата между бонус за регистрация и промоция на самия букмейкър, как могат да се изтеглят тези средства и т.н. Също така какви са плюсовете и минусите на бонусите, кой е най-правилният за определен играч, бонуси за мобилни залози и още... Освен това, отново имате кратка визитка с всеки от букмейкърите и това какво предлага той като оферта за Вас.  

В раздела "За нас" ще видите повече информация за ентусиастите, създали сайта, причините да го направят и съветите им. Тяхното минало на опитни участници в онлайн залозите и опитът им.  

Последният раздел е "Контакти", от който можете да се свържете с екипа, да дадете своите предложения, да зададете въпрос или изобщо да влезете във връзка с хората зад сайта.  

4. Какви букмейкъри включва.  

Ако трябва да засегнем предложенията, първото от Ефбет ни съобщава, че там можете да получите 25 процента бонус до 100 лева, което значи, че трябва да депозирате 400. Споменато е, че сайтът е първият регистриран у нас български букмейкър и предлага десетки хиляди събития всеки месец, комбинирани с отлични коефициенти, конкуриращи се дори със световните лидери.  

Следващият в редицата е Betfair, за който можете да научите, че притежава най-голямата борса за спортни залози в света, на която се завъртат 55 милиарда евро годишно. Там можете да влезете и в ролята на букмейкър, нещо, което само този сайт предлага. Освен това Бетфеър разполага с иновативен дизайн, страхотно мобилно приложение и бонус от 3 безплатни залога от по 10 евро. Условието е да сте направили депозит отново от 10 евро.  

Bet365 пък е показан като един от лидерите на пазара, с най-добрата платформа за залози на живо, отлични и много разнообразни бонуси, изключително високи коефициенти и богата палитра със събития.  

Спортингбет е отличен с промоциите си за редовни клиенти, бонус от 50 процента при първи депозит в размер до 100 лева, опростен и ефективен дизайн и изключително дълъг списък с методи за разплащания.  

Последният в списъка е Pinnacle Sports, който не предлага никакви бонуси, но пък дава едни от най-високите коефициенти. От фирмата също така не ограничават акаунтите на нито един играч, което прави буукито фаворит сред професионалистите в залаганията. Силно развита е и страницата със залози на електронни спортове.

5. Колко е обективен.  

Сайтът предлага изключително разнообразие от букмейкъри с направена дисекция до най-малките им детайли като промоции, бонуси, минуси, плюсове, коефициенти, залози на живо и т.н. Реално това са и топ букмейкърите в България, като Nostrabet позволява да прегледате цялото съдържание и после да направите избора си. Възможностите са много и всичко е безплатно за проучване - гаранция за обективност.

6. Оценка за сайта.  

Нострабет е първият толкова специализиран, подробен и лесен за разбиране наръчник за залагащите у нас. Най-големият му плюс е, че е безплатен и по никакъв начин не обвързва читателите си. Изключително богатото съдържание само помага на участниците с много информации за букмейкърите и обосновани прогнози.

7. Официален сайт и социални профили:

Връзка към сайта: http://nostrabet.com/
Официална facebook страница: https://www.facebook.com/nostrabet
Профил в Google+ : https://plus.google.com/+NostrabetBG/posts
Twitter акаунт с новини: https://twitter.com/nostrabetbg