Галерия

За радост на мъжката половина от човечеството една от любимките им - Адриана Лима, отново е свободна жена. Моделката и баскетболистът Марко Ярич вече официално са разведени. Върховният съд на Манхатън разтрогна брака на бразилката и сръбския спортист. Адриана Лима и Марко Ярич обявиха раздялата си още през 2014 година, но почти две години по-късно те получиха официален развод.

Подробности от последното дело не се съобщават. Децата на двойката - 6-годишната Валентина и 3-годишната Сиена, остават с Адриана. Очакваше се разводът да се случи още през юли миналата година, но за двойката имаше $240 млн за делене. Те се разведоха по взаимно съгласие. Това означава, че са разделили богатството си наполовина.

Лима и Ярич се ожениха през 2009 година. Преди срещата си с Марко моделката бе сгодена за Лени Кравиц за кратко. Сега 35-годишната Адриана е заета с кариерата си, а личния си живот не коментира. След раздялата с мъжа й папараците я заснеха да се целува с неизвестен татуиран красавец. После тръгнаха слухове, че я ухажва и тийнидолът Джъстин Бийбър.

Марко Ярич също не стои със скръстени ръце. След раздялата си с бразилката той е започнал роман със сръбската манекенка Душица Савич.

Марко и Адриана подадоха молба за развод през януари 2015. Toва стана, след като Лима хвана спортиста в изневяра. Сега бившите съпрузи трябва да поделят вила в Маями на стойност $10 млн., апартамент в Ню Йорк за $6 млн., къща в Бевърли Хилс, струваща $2 млн., и яхта за $1,5 млн.