Галерия

Една от най-сексапилните италианки скоро ще бъде омъжена жена. Търпението на Мелиса Сата бе възнаградено и тя ще стане госпожа Боатенг.

Моделката и футболистът на "Милан" Кевин-Принс Боатенг ще вдигнат сватба през юни. Те са избрали за най-важния си ден градчето Порто Черво в Сардиния. Това е любимата дестинация на Мелиса и футболиста за почивка.

Двамата ще бъдат съпроводени до олтара от сина им Мадокс, който на 15 април ще навърши две години. Момченцето ще бъде натоварено с отговорната задача да носи пръстените на родителите си.

Мелиса вече усилено издирва мечтаната рокля за големия ден. Тя посети известен сватбен бутик в Милано, където пробва куп модели. За да не сбърка в избора си, тя бе взела със себе си и трите си шаферки, които да дадат мнение.

"Беше неописуемо чувство... Да се видя в сватбена рокля бе по-вълнуващо, отколкото си представях. Радвах се като малко момиченце!", заяви бъдещата булка, която след дълги проби избра своята рокля.

Мелиса и Боатенг са заедно от няколко години. Те вече на два пъти планираха сватба, но им се налагаше да я отлагат. Сега двамата са сигурни, че нищо няма да попречи на плановете им официално да станат семейство през лятото.