Нападателят на Партизан (Белград) Валери Божинов се похвали, че вече има нова жена до себе си и след дълго мълчание показа истинското лице на бившата си половинка Николета Лозанова.

"Жената до мен се казва Биляна Дол. На 39 години е, но ако я видиш, ще кажеш, че е на 20. Тренира всеки ден. Уникално красива е, но както ти казах, по-важното е, че е добър човек. Познаваме се от юни минала година, но продължихме само като познати. Заедно сме от моя рожден ден (б.а. – 15 февруари)", заяви пред "Шоу Божинов.

"Биляна е родена в Сърбия, но е израснала в Швейцария, където живее семейството й. Интелигентна жена. Биляна е бившата съпруга на треньора Томас Дол. Разбира много футбола, идва на мачове, следи първенството, интересува се, въобще имаме много допирни точки и теми за разговори. 6-7 години е била с Дол и като бивша половинка на треньор, знае какво професията ми дава и какво ми отнема".

"Разбира ме, няма напрежение, няма интриги, няма ревности ама къде съм, ама с кой съм и т.н", разкри пред изданието бившият футболист на Манчестър Сити и Ювентус.

Валери разкри също така, че разводът му с Николета Лозанова е факт и разказа любопитни подробности за моделката. "Има развод. Не на 100, на 1000 процента. Аз никога не съм бил женен за Николета истински", отковеничи пред изданието Божинов.

"Не присъствах на рождения ден на Никол, защото мачовете ни са в цикъл сряда - събота. Този път ми беше невъзможно да присъствам и предупредих по-отрано Николета. И въпреки това получих гневно обаждане от нея защо не съм дошъл, за да платя сметката!?!?!?! И после да ходи да казва, че нарочно не съм си отишъл, за да не платя сметката на детето. Ако това е нормално..?", продължи Валери.

Божинов не скри разочарованието си и от "малките котета", които по негови думи си правят реклама на гърба му.

"Стига вече с тези котки. Защо вече не се занимавам с българки ли? Е как да се занимавам, като си правят реклама на мой гръб. Намират ме в „Инстаграм” или в „Уотсъп”, пишат ми и аз като един възпитан човек, им отговорям. После си правят скрийншоти и ходят да си ги пускат по сайтовете да стават известни. Може ли да има такива изпаднали жени", възмущава се Валери.