Галерия

Проблемите на съпруга й Джей Рътланд с властите явно не се отразяват на формата на Тамара Екълстоун. Милиардерската наследница показа секси тяло в Лос Анджелис. Тя замина за Калифорния, за да прекара известно време със сестра си Петра. И не пропусна възможността да се поизлежава край басейна на хотела си.

Тамара се появи в изрязан син бански на бели райета и веднага привлече вниманието на всички. Зашеметяващата хайлайфа брюнетка разходи невероятната си фигура, докато се забавляваше с дъщеря си София. Екълстоун и 2-годишното момиченце полудуваха на воля във водата.

Двете са в Лос Анджелис, за да се отърсят от напрежението покрай ареста на Джей. Тамара използва времето си в Америка и за да се види със сестра си Петра и семейството й. Двете бяха забелязани да обядват заедно с децата си в Санта Моника.

Те се разходиха с къси рокли в еднакъв стил. Към тях се присъедини и съпругът на Петра - Джеймс. По-късно компанията се отправи към „Дисниленд“, където децата се забавляваха на воля. Докато Тамара се наслаждава на ваканцията си в Ел Ей, мъжът й продължава да се явява пред съда. Той е обвинен в съучастничество на известен наркобарон.