Галерия

Сръбската секс бомба Сорая, с която преди време се похвали Валери Божинов, все пак успя да разведе футболист. Известната прелъстителка и защитникът на Цървена звезда Зоран Рендулич били хванати на калъп от съпругата на прелюбодееца.

"Жената на Зоран беше наясно, че той й изневерява. Общо взето, знаеше за всичките му авантюри, но случката със Сорая просто преля чашата на нейното търпение. Когато разбра, че мъжът й и риалити звездата имат връзка, и то не от вчера, тя просто си събра багажа и се прибра при родителите си", разказа близък до разбитото семейство пред "Курир". 

Рендулич имал тайна секс квартира, където водел любовниците си. Той си живеел повече от добре до момента, в който съпругата му го напуснала. Тя била толкова огорчена, че преустановила всякакъв контакт с него и не отговаряла на съобщенията му. Така е вече девет месеца. Когато си тръгвала от семейното им жилище, тя взела със себе си едно от двете кучета, които гледали.

"Зоран беше разбит и сподели с ограничен кръг приятели, че съпругата му го е напуснала. Пред останалите дори не споменава, че има сериозни проблеми и почти от година живее сам. Продължава да вярва, че ще успее да спаси брака си", допълва същият източник.

От своя страна дълго лъганата съпруга на Рендулич се чувствала добре без шавливия си мъж. Той обаче бил на ръба на депресията. Роденият в Сараево 31-годишен футболист си давал сметка, че е загубил златна жена, която е била с него не заради парите, а заради любовта.

"Родителите й имат успешен частен бизнес. На нея пари никога не са й липсвали", хвърля допълнителна светлина върху ситуацията източникът на "Курир".

Екипът на списанието се свърза с Рендулич и го попита направо дали е вярно, че се развежда. Нервната му реакция само потвърди слуховете: "Заради кого да се развеждам?! Не сте нормални! Никога не съм виждал Сорая на живо и нямам желание да отговарям на глупави въпроси." Помолен все пак да отговори с "да" или "не" на питането дали жена му го е напуснала, защитникът каза: "Нямам коментар."