Той е Кристиан Виери - световноизвестният нападател, който всяваше страх у всички защитници в Италия и Европа през 90-те години. Супер Бобо, както го наричаха на Ботуша, направи славна кариера, играейки за най-големите отбори - Ювентус, Лацио, Интер и Милан, както и в Атлетико Мадрид. Той обаче винаги е бил по-известен с това, че успяваше да покори както противниковите врати, така и сърцата на най-красивите жени в Италия.

Галерия

Днес, на прага да своите 43, Бобо Виери не мисли да спира, даже напротив - напомня ни, че е сред най-големите плейбои. А поредното му завоевание вече плени световните модни подиуми. Жената до Виери е 26-годишната американка Джазма Кендрик - ослепителен модел на бельо. В момента госпожица Кендрик е на върха на славата

Освен ослепителни мерки, тя притежава и остър ум, след като завършва бизнес мениджмънт в университета "Рутгърс" в Ню Джърси. Тя придобива популярност първо в родния си град Маями, където работи като мениджър във ВИП секцията на нощния клуб "Аркадия". След това я забелязва агенцията GES и животът й става приказка. Днес, сочена за новата Наоми Кембъл заради убийствената прилика със супермодела, Джазма не може да си поеме дъх от фотосесии.

Светът обаче узна за черната перла Кендрик едва през 2013 г., когато беше засечена с руския олигарх Владислав Доронин. Руският бизнесмен години наред излизаше именно с Наоми Кембъл. След като скъса с британката, Доронин побърза да се утеши в прегръдките на по-младото й копие, пише "7 дни спорт".

В момента обаче на Джазма Кендрик се радва, не кой да е, а Бобо Виери. Двамата се запознават в Милано, където Кристиан не пропуска модно събитие, и от няколко месеца са неразделни. Виери дълго криеше новата си приятелка, но Кендрик издаде, че са заедно, след като публикува снимка с Бобо в социалните мрежи. Сега двойката е на романтична ваканция на гръцкия остров Миконос и не спира да пуска горещи снимки от плажовете. Фотосите показват на какво се радва Бобо Виери нощем.