Казват, че цветът на косата издава преминаването през различни етапи в живота. В случая на Виктория Бекъм обаче това правят... циците. Да. В рамките на две десетилетия, откакто стана известна покрай женската банда "Спайс гърлс" и брака си с Дейвид Бекъм, настоящата топ дизайнерка смени драстично формите си, като не непременно те ставаха по-големи.

Днес Виктория без съмнение е жена от висока класа, която държи много на външния си вид и всеки детайл от визията й е от огромно значение. Тя е премерена в облеклото си, в думите и дори в емоциите. Но ако видите снимки на тогавашната певица от 1997 г., ще си кажете:
"О, боже! Виктория, ти ли си?"

С леко тумбесто лице и гушка набиращата популярност 23-годишна девойка се разхождаше с небрежни потничета по лондонските улици. В пазвата й срамежливо се поклащаха малките й гърди чашка 34А. Мечтите на напористата Виктория Адамс (б.р., бащиното й име) започват да се сбъдват една по една. 

Малко повече от година по-късно от онова семпло момиче няма и помен. Вики вече позира за снимки в светски списания, а посещенията при пластичните хирурзи започват да се отразяват сериозно на деколтето й. Тази нова форма на гърдите й се запази доста дълго време, докато не дойде световното първенство в Германия през 2006 г.

Тогава най-коментираната футболна съпруга се появи в курорта Баден-Баден с изрязан черен потник, в който трудно се побираха уголемените й бомби.

Всички фенки на майката за пример бяха във възторг. Тя вече беше родила тримата си синове - Бруклин, Ромео и Круз, а изглеждаше по-впечатляващо от всякога. Някъде тук Виктория се превърна в истинска бизнес дама. Славата й на дизайнер от световна класа се разнесе бързо и ангажиментите й станаха повече от мачовете на Дейвид. 

Стресът нямаше как да не повлияе и на нейната външност. Известна със студеното си изражение, тя съвсем спря да се усмихва. Светските издания на няколко пъти публикуваха снимки, на които ясно се вижда, че бюстът на Виктория увисва. Тя вече гонеше 40 г., а на бял свят се беше появила и дъщеричката й Харпър. 

Но жена като нея нямаше как да позволи слуховете да продължават. Само няколко месеца по-късно тя посети клиника по пластична хирургия в Лондон, където направи нова корекция на формите си.
Равносметката - и на 42 г. Виктория Бекъм изглежда страхотно. Другото е за ценители.

Материал на "7 дни спорт"