Потребителят "Мadunix" е големият победител във втория етап (след осминафиналите) на играта „Прогнозирай Евро 2016 и спечели с Gol.bg". "Мadunix" събра впечатляващите 139 точки и с това грабна голямата награда - Телевизор SONY KDL 55" 3D LED, осигурена от Инвестор.БГ АД.

Ето и линк към прогнозите на "Мadunix".

Потребителите "lubogarev" и "atenir" пък печелят съответно фотоапарат SONY и водоустойчив Mp3 & Mp4 плеър SONY, осигурени също от Инвестор.БГ АД. Двама бяха изтеглени на лотариен принцип.

Право да участват в томболата за тези две награди имаха всички участници в играта, които не бяха наградени до момента и бяха дали своите прогнози минимум за 5 от мачовете от Европейското първенство по футбол.

Печелившите във втората част на играта ще бъдат уведомени с писмо на e-mail адреса, с който са се регистрирали в Gol.bg.

При невъзможност за установяване на контакт с печелившите в рамките на 5 работни дни от официалното им обявяване на сайта, или ако те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Gol.bg си запазва правото да даде голямата награда на следващия в класирането или да изтегли други участници на лотариен принцип за останалите две награди.