Един от лидерите на Голдън Стейт Уориърс Дреймонд Грийн продължава с изцепките извън терена, докато се готви с тима на САЩ за участие на Олимпиадата в Рио. 

В неделя за около десетина минути крилото публикува снимка на пениса си в мобилното приложение за фотографии Snapchat, с което отново предизвика критики към себе си. 

Снимката бързо бе свалена, но баскетболистът призна вината си е се извини. „Определено не се опитвах да направя подобно нещо. Просто натиснах погрешния бутон. Това бе нещо лично. Всички обаче сме застрашени да поставим нещо на неправилното място и аз пострадах от това” заяви Грийн. 

„Мисля, че реагирах бързо, но за съжаление не достатъчно. Така или иначе силно вярвам, че подобни неща ни правят по-зрели. Освен това когато сбъркам признавам вината си и се стремя тези неща да не се повтарят и да си взема поука” добави той. 

Това обаче не е първият подобен случай през лятото, при който крилото на Уориърс става център на внимание по грешни причини и е необходимо да се извинява. 

През юни той изрита ЛеБрон Джеймс в слабините по време на финалите срещу Кливланд и бе наказан за ключовия двубой №5. Миналия месец пък бе арестуван заради свада с друг мъж, когото ударил и успя да постигне споразумение, което му позволи да избегне влизане в затвора.