Галерия

Фолк певицата Десислава нажежи страстите с новия си клип към летния хит "Отново се родих". Русокосото миньонче пусна видеото преди два дни и то вече е едно от най-гледаните в YouTube. Заслуга за това има и сюжетът, който е по действителен случай.

Деси посвети песента на младото си гадже Благой Найденов, който е неотлъчно до нея. "На предишните благодаря, ще ги черпя всичките наред, че си тръгнаха от мен, за да срещна теб!... Отново се родих, откакто ти си с мен", се пее в хитовото лятно парче. Благой се появява в края на видеото, той слиза от луксозно черно "Порше" и остава без дъх, когато вижда любимата си, облечена с къса кожена пола. 

С излизането на песента Десислава "заби" звучен шамар на бившото си гадже Светлозар Савов. ММА боецът и фолк дивата изживяха дълъг любовен романс, но историята им приключи окончателно в последния сезон на риалити формата VIP Brother.

В последните месеци блондинката обаче държи под око новата си любов Благой Найденов. Освен че я придружава по плажовете, боксьорът не пропуска нито едно нейно участие.