Галерия

Една от най-сексапилните жени в Англия Кели Брук отново зарадва феновете си. Бившата ръгби половинка засне поредната си гореща фотосесия.

Моделката позира без дрехи за своя календар за 2017 година. Тя пусна някои от кадрите в социалните мрежи. Мадамата видимо е поналяла формите си, но това не я прави по-малко сексапилна, смятат феновете й от мъжки пол.

"Аз определено качих няколко килограма, но мисля, че те ми отиват - сподели бившата половинка на ръгбиста Дани Киприани. - Лицето ми изглежда по-добре сега. Чувствам се много по-здрава. По-щастлива съм от всякога."

За календара си тя се вдъхновила от голи снимки на Синди Крауфорд от преди няколко години. Срещнала подкрепата и на годеника си Джереми Паризи. Снимките са направени в Малибу. Използвала е частните плажове на няколко свои приятели.

Кели добави, че двамата с Джереми още не правят планове за сватба. Те се сгодиха преди няколко месеца. Брук не смята и да се мести да живее във Франция, откъдето е любимият й. "Мисля, че ще разделим времето си между моята прекрасна вила в Англия и работата ми в Лос Анджелис", каза моделката и актриса.