Страната, дала на балканския попфолк Лепа Брена, Цеца Величкович и Неда Украден, полудя по... Андреа. Българската певица, която е по-известна с големите си гърди, отколкото с гласовите си данни, беше обявена за абсолютния №1 в бранша от сръбското издание "Еспресо". 

"България, която асоциираме с далавери и корупция, с българо-сръбската война, с Христо Стоичков и Димитър Бербатов, има основателна причина да се гордее със своите попфолк певици", пише "Еспресо" и допълва, че песните на сръбските изпълнителки често са по-мелодични, но силиконът им е по-малко и затова те не хващат окото. Според сръбските чалга експерти освен Андреа специално внимание заслужават Преслава, Галена и Таня Боева.

Приятелката на професионалния боксьор Кубрат Пулев обаче е засипана с комплименти. "Тя изглежда като 1 милиард долара нацяло - цъкат с език западните ни съседи. - Вярно е, че по-скоро искате да я гледате, отколкото да я слушате, но това не променя фактите. Андреа притежава страхотен сексапил и е екстремно популярна извън границите на България."

Изданието подчертава, че основна заслуга за главоломната кариера на Андреа има румънският продуцент Кости Йонита. Действително общите им хитове накараха много колежки на бившата Мис Туризъм да се тресат от завист.

Това вдигна акциите на Кости, който започна да прибира по 10 000 евро от българските фолк звезди, за да им напише песен. Впоследствие обаче Андреа и Кости се скараха жестоко заради Цветелина Янева. Двете певици издадоха почти идентични песни - „Целувай ме” на Андреа и „За контакти” на Янева, дело на румънския хитмейкър.