Бившият английски национал Уейн Бридж ще става риалити звезда. И се закани да направи скандални разкрития за отношенията си с Джон Тери. Бившият защитник на Челси и Манчестър Сити ще влезе в популярното риалити предаване "Аз съм звезда... Изкарайте ме оттук".

Шоуто започва само след седмица и на Острова вече гадаят кои ще са участниците, като се носят слухове, че сред тях може да са дори Тайсън Фюри и Сам Алърдайс. От спортните личности обаче вече е потвърден Бридж и той влиза в предаването със солидни закани.

"Хората казват, че съм известен, защото съм футболист или защото не съм стиснал ръката на някого. Но искам те да ме опознаят в друга светлина, да видят истинската ми същност. Това е много нетипично за мен. Давал съм десетки интервюта в миналото, но никога не съм обичал публичността. Приятелите ми футболисти ще бъдат шокирани от това, което ще направя и ще покажа", обясни Уейн по повод участието си в шоуто.

И наистина Уейн Бридж доби най-голяма слава, след като стана ясно, че бившата му жена Ванеса, от която има син, му изневерява със съотборника му и капитан в Челси и националния тим Джон Тери. Завинаги ще остане в историята първата среща на двамата бивши големи приятели преди мач между Челси и Ман Сити, когато Тери подаде ръка на Бридж, но бившият ляв бек най-демонстративно го подмина.

Феновете очакват да научат подробности около тази сцена. Иначе на 36 г. Бридж вече приключи с футбола и има нова жена, която му роди две деца. Самото риалити "Аз съм звезда... Изкарайте ме оттук" представлява формат, при който 13 известни личности са пуснати в джунглата, а целта им е да "оцелеят" след различни изпитания, включително ядене на хлебарки и други твари, а победителят получава званието "Крал на джунглата".