Галерия

Тази година Коледа подрани за милиони мъже по света, които са тайно влюбени в Ирина Шейк! Бившето гадже на Кристиано Роналдо се съблече за празнична фотосесия на популярна марка бельо.

Красавицата не скрива много от перфектното си тяло. Тя застава пред обектива по червено бельо, а невероятната й визия се допълва от обувки на висок ток в същия цвят.

И Кристиано изпусна всичко това... Или пък не е? Тези, които следят отблизо техните взаимоотношения, твърдят, че поговорката старата любов ръжда не хваща важи с пълна сила за Роналдо и Шейк.

Кристиано, който се раздели с руския модел в началото на 2015-а, хареса две нейни снимки в Инстаграм в средата на октомври. Това нямаше да е чудно, ако двамата не бяха скъсали всякакви отношения, включително и в социалните мрежи, след края на връзката им.

Сега обаче Роналдо "лайкна" две поредни публикации на бившата си любима и веднага разбуни духовете. Още повече че той обича да установява контакт с набелязаните мацки първо в социалните мрежи.

Ирина има връзка с актьора Брадли Купър от повече от година, но в последно време постоянно се появяват слухове за тяхна раздяла. Кристиано така и не е имал сериозни отношения след раздялата си с Шейк.

В последно време той е свързван с Мис Испания Дезире Кордеро, но португалецът така и не е коментирал дали това е истина. И като нищо може отново да се окаже в обятията на красивата рускиня.