Ирина Шейк поднесе най-голямата изненада по време на годишното модно шоу на Victoria`s Secret в Париж. Руският модел привлече вниманието с леко наедрялото си коремче. 

Галерия

Въпреки че направи всичко възможно, за да го прикрие, фотографите забелязаха промяната във фигурата й. Новината е факт! Бившата приятелка на футболната звезда Кристиано Роналдо чака първото си дете от годеника си - холивудския актьор Брадли Купър. 

На модното шоу в Париж 30-годишната брюнетка се появи с няколко килца отгоре, което допълнително засили съмненията за бременността й. Тя дефилира с червено бельо и наметало, което уж трябваше да прикрие корема й, но планът не успя. 

При второто си излизане на подиума тя отново прикова вниманието с по-изрязано бельо и шлифер, който не успя да скрие всичко. Според слуховете Ирина е бременна в четвъртия месец. Двамата с Брадли Купър са заедно от година и половина. 

В началото на годината се заговори, че са се разделили, но информацията се оказа кьорфишек, пише "7 дни спорт". В няколко интервюта напоследък Ирина Шейк говори открито за желанието си да създаде семейство. 

"Баща ми беше женен за майка ми повече от 20 години - разкрива рускинята пред списание Hello. - Определено един ден и аз искам да имам такова семейство, защото това е най-важното нещо на тази земя. Не мисля, че за това има точно време, а по-скоро трябва да имаш точния човек до себе си. Сестра ми роди на 22 години и за нея това беше идеалният момент. През януари аз ще стана на 31 и може би тогава ще е перфектният момент за мен. Времето ще покаже."

Впечатление направи, че преди около седмица рускинята се появи в нова рекламна коледна фотосесия за луксозната марка бельо Intimissimi с огромно плюшено мече, което прикриваше корема й на всички снимки. Сега стана ясно защо. 

Преди шоуто в Париж Ирина Шейк позволи на фотографите да влязат в гримьорната. Тя очевидно е прибавила нова доза силикон в бюста и хиалурон в устните. "Трябва да обичаш тялото си и да се грижиш добре за него - коментира синеоката красавица пред списание Viva. - Аз ям това, което ми харесва, а след това се потя във фитнес залата. Правя кардио, защото ме кара да се чувствам добре. Работя всеки ден върху фигурата си, но избягвам упражнения, които правят тялото ми да изглежда мускулесто. Наблягам на бокс, пилатес, бягане и колоездене."