Диего Марадона си има младо гадже и държи да го покаже. При това в романтичната Хавана. Аржентинската легенда беше в Куба за погребението на добрия му приятел Фидел Кастро. Придружаваше го и неговата приятелка Росио Олива.

Макар и да бяха в Куба по тъжен повод, дон Диего и половинката му намериха време да се позабавляват. И странно или не, двамата изглеждат наистина влюбени, като събраха погледите на случайните минувачи с ласките и целувките помежду си насред улицата.

Марадона и Олива са заедно от 2012 г., а година по-късно дори се сгодиха. Разликата във възрастта им е малко фрапираща - все пак тя е по-малка от двете му големи дъщери Далма (29) и Янина (27), но за любовта и за дон Диего, както е известно, няма граници. Към момента бившият футболист е на 56 г., а Росио е с точно 30 г. по-млада от него - на 26.

Най-вероятно връзката й с най-великия футболист за всички времена е като сбъдната мечта за Олива. Самата тя е бивша професионална футболистка, но се отказва от спорта малко преди да стане известна новината за връзката й с Марадона. 

Иначе двойката в последно време изглежда неразделна и Росио придружава любимия си навсякъде по света. Седмица преди да посетят Хавана, те двамата бяха заедно в Хърватия, за да подкрепят Аржентина за финала на Купа "Дейвис". След историческата победа на сънародниците си дори получиха специален подарък за темпераментната си подкрепа от трибуните - шампионската ракета и фланелка на Хуан Мартин дел Потро.