Галерия

Палава аржентинка, минала през леглата на куп знайни и незнайни футболисти, се закани да публикува прелюбопитна автобиография, пише "Телеграф".

Актрисата Клаудия Чардоне, придобила популярност покрай връзките си с Карлос Тевес и Гонсало Игуаин, се закани да разбие много бракове с историите, които ще разкаже в книгата си.

Красавицата твърди, че е имала връзки с много женени футболисти и други спортисти. Ето защо не е изненада, че много от тях се страхуват какво ще напише Клаудия в автобиографията си. От профилите на блондинката в социалните мрежи лесно може да се стигне до заключение защо не й е било трудно да прелъсти звездите, макар и сериозни обвързани.

Интересното е, че Чардона призна, че си пада по грозни мъже, а Тевес държи едно от първите места в класациите за най-непривлекателни футболисти. Като дете вратът му и част от лицето са залети е гореща вода и той получава изгаряния трета степен. Въпреки милионите в банковата му сметка, той до ден днешен отказва да се подложи на пластична операция.