Интер спечели седмия благотворителен футболен турнир на "Асоциацията на българските фен клубове на чуждестранни отбори", който се проведе в София. Това съобщи официалната Facebook страница на организацията.

"Нашият Седми традиционен благотворителен турнир! завърши с четвърта титла за отбора на INTER CLUB BULGARIA! Победители в Детската шампионска лига станаха прекрасните деца на Детска Футболна Академия - Комета, от проекта им "Футбол за отличници"!

Изказваме нашата огромна благодарност към всички участници и в частност на Столична община, която в рамките на инициатива на фондация София-Европейска столица на спорта/Sofia-European Capital of Sports безвъзмездно ни предостави перфектните игрища на Спортна София и на Българска Асоциация Мини Футбол за осигурените съдии за детския и мъжки турнири.

Дарителската ни кампания в подкрепа на сдружение Култура без граници и техните Обучения по иновативно лечение на диабета продължава още цяла седмица и ще приключи на 18 юни, когато страхотните Elena Todorovska, Kostadin Krantev и Stanislav Jelqzkov от Детска Футболна Академия – Комета, заедно с Фондация Бащинство ще проведат детски празник ТАТКО И АЗ 2017, където на Ваше разположение ще бъде все още неотворената кутия за дарения!

Заповядайте!!!

Банкова сметка:

Плати на: АБФКЧО

Основание: дарение за Култура без граници;

Сметка: BG53UNCR70001522362221", гласи съобщението.