Спортната серия благотворителни турнири „Спортувай с мисия“ се завръща. На 22 октомври, зала „Универсиада“ ще стане домакин на голям баскетболен турнир между компании. В него, под формата на ментори и треньори на отборите, ще се включат звезди от баскетболното ни първенство, които ще помагат с печеливши стратегиите. За да бъде турнирът на световно FIBA ниво, Holiday Heroes организират събитието заедно с „Виваком Национална баскетболна лига“ и „BGO баскетболна лига“.

Едно от емблематичните за родния баскетбол лица – Тити Папазов, призова света на бизнеса да се включи в спортната надпревара, за да се подкрепи каузата на Holiday Heroes и тази Коледа да се помогне на хиляди семейства в нужда. “Спортът може да бъде мисия“, казва треньорът на БК „Левски“. И това наистина е така. Докато екипите се сплотяват и забавляват с едно вълнуващо спортно събитие, хиляди семейства в нужда ще получат празнични пакети с хранителни продукти, за да посрещнат Рождество Христово с топлина, уют и много любов.

Крайният срок за записване на отбори е 10 октомври. В турнира могат да се запишат представителни тимове на фирми, но ако има ентусиасти, за които баскетболът е мисия, както желанието да помогнем на хора в нужда – също са добре дошли. Всеки отбор е от пет души, като формата е 3х3, с две резерви, всички състезатели ще получат брандирани екипи.

Всички средства, събрани от турнира ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за „Коледа 2017“ - предстоящата кампания на Holiday Heroes.

Вижте подробна информация на страницата holidayheroes.bg/basketball.