Изборът на Памела Андерксън - винаги да бъде с ревниви мъже, я лишил от сексуална възможност. 51-годишната актриса признава, че никога не е участвала в групов секс, предава БТА.

Избраниците на звездата са Томи Лий, Кид Рок и Рик Саломон, а сега тя е в любовни отношения с Адил Рами от Олимпик Марсилия.

Както е известно, Рами вдигна световната титла с Франция от Мондиал 2018, а Памела изгледа мачовете на "петлите" от трибуните.

Сред подробностите, които Пам споделя за любовния си живот, е, че "шведската тройка" била забранена зона за нея, тъй като партньорите й не желаели да я делят с никого.

"Любовниците ми бяха прекалено ревниви. Само един от тях си фантазираше, че би му било интересно да ме види в леглото с друга жена, а той да гледа!"

Самата Памела също не желаела да прави секс с повече от един човек, тъй като била "прекалено романтична". "Понякога груповият секс може да звучи изкушаващо. Но аз никога не се наслаждавам на секса, ако няма любов и взаимна обвързаност!", довери бившата звезда от "Спасители на плажа".