Нежната половинка на бившия световен шампион във Формула 1 Дженсън Бътън - Бритни Уорд, подлуди феновете си в “Инстаграм”.

Както е известно, Уорд е модел на “Плейбой” и е свикнала да позира гола пред обектива. Нейните близо 320 000 последователи обаче не бяха подготвени за гледката на напълно разсъблечената Бритни, която напоследък бе по-скромна в изявите си в социалната мрежа.

Бритни нашумя, след като се снима за „Плейбой”. Преди нея Дженсън живя с японката Джесика Мичибата. Двамата се ожениха през 2015 година, но само след няколко месеца се разделиха. Джесика беше любимката на падока във Формула 1 и посещаваше почти всички състезания от световния шампионат. Обикновено тя седеше до вече покойния баща на Дженсън в моторхоума на Макларън.

Ослепителната Бритни обаче накара пилота бързо-бързо да забрави законната си съпруга. Двамата живеят в Монако, където Бътън има жилище. Докато той е на пистата, мацката пръска сексапил по плажовете.

Местните жълти издания постоянно пускат нейни снимки по бански и нищят връзката й с Бътън. А отношенията им очевидно се развиват повече от добре и Дженсън вече мисли повече за бъдещето си с Бритни, отколкото за Формула 1.