Галерия

Английската риалити звезда Жасмин Ленард разказа пикантни подробности за връзката си с Кристиано Роналдо, обвиняван в изнасилване на американката Катрин Майорга, пише "Блиц".

Започналата кариера на модел Жасмин Ленард се запознала с португалската звезда на Ювентус през 2008 година в Лос Анджелис, когато той бил 22-годишен. Тогава нападателят бил обкръжен от многобройна свита от помощници, тъй като заради травма се придвижвал с патерици.

Двамата се видели в нощен клуб, а хора от приближените на Роналдо директно осъществили контакт с Ленард, намеквайки за секс с португалеца. Тя отвърнала, че ще даде телефонния си номер само, ако лично той го поиска. Роналдо направил това и по-късно Жасмин го поканила на купон в луксозен хотел в Бевърли Хилс. По-късно тя предложила на Роналдо да отидат в нейното жилище и той се съгласил, а там португалецът се съблякъл чисто гол.

Жасмин Ленард си спомня още, че двамата били възбудени и тя си казала - какво пък, да опитаме. По-късно Роналдо ѝ се обадил да ѝ иска телефонния номер на Ирина Шейк, но британката не успяла да му го осигури и го посъветвала да се обади на агента на рускинята.

Риалити звездата от шоуто Make Me a Supermodel си спомня още, че двамата водили много интелигентни разговори за политика, а Роналдо веднъж показал страха си от кучета.
„Роналдо беше за мен като играчка. Не бях заинтересована да спечеля сърцето му. Когато видя кучетата ми, изпадна в паника. Предпочитам моите мъже да са по-груби. Не искам да се чувствам по-мъж от мъжа, с който съм в леглото“, споделя Жасмин Ленард пред „Мирър“.

В продължение на три години двамата поддържали контакт по телефона и чрез е-мейли, въпреки че не се виждали, защото тя живеела в Лос Анджелис, а той в Манчестър.