Снимки: Личен Фейсбук

Галерия

Благой Георгиев се обзаложи в „Биг Брадър Most Wanted”, че ако грабнат със Златка победата в риалити формата, той ще й предложи брак на финала. Това обаче се превърна в една нелепа ситуация, в която първото място зае съвсем друг човек - Wosh MC, а Райкова остана капо – с празни обещания, без пръстен, и без годеж, пише HotArena.

Двойката и продуцентите използваха два коза за един месец, които не успяха да разиграят успешно – евентуална бременност и официализирана сватбена заявка. Екипът на Брадъра им подсигури както тестове за бременност - по желание на фурията, така и годежно бижу - по молба на спортиста. Както вече разбрахме – плеймейтката не е бременна, но у феновете остана трепетът двойката да се сгоди в рамките на шоуто.

В понеделник вечерта се проведе финала, но Благо Джизъса така и не се реши на важната крачка. Зрителите останаха с впечатление, че подобно на сценария с бебето, и бракът е бил средство, за да бъде постигната победата. Отново с цената на всичко.

Видимо блондинката изглеждаше разочарована, че беше изкарана преди Джулиана Гани, Никита и Wosh.

Всички предполагаха, че дори и да не спечелят, все пак Георгиев ще се възползва от бляскавата трибуна на рилитито и ще сложи щастлив край на престоя в Къщата, като поднесе годежния пръстен на Златка пред очите на цяла България. Но той не подаде никакви сигнали, че желае това да се случи.

Със сигурност предстои грандиозен скандал, ако вече не се е провел, между звездната двойка, когато русокоската узнае, че е станала обект на унижение от половинката си. Сама тя не спря да говори за голямата любов, която изпитва към него, създавайки му куп предпоставки да й зададе заветния въпрос, на който тя да даде искрен и положителен отговор.