Певицата и съпруга на защитника на Барселона Жерар Пике-Шакира публикува съобщение до играчите на отбора в своя Instagram.

"Благодаря, Барса. За това, че ни даде толкова много радост, за впечатляващия сезон. Благодаря ви, защото чрез поражението също растем. Благодаря ви, че ни научихте, че добрите моменти не могат да изчезнат, когато не успеем".

"Благодаря ви, че ни напомнихте, че ние сме просто човешки същества и че трябва да ценим успеха дори и след провали. Благодаря ви, че ни направихте щедри и честни. Благодарим ви, че се раздавахте във всеки мач. Благодаря ви, че ни дадохте мечтата да докоснем небето и ви показа, че винаги трябва да стоите здраво стъпили на земята".

"Благодаря на Барса, нейния треньор и персонала, защото те правят така, че да покажат, че са повече от клуб. Жените, децата на играчите, техните семейства днес искат да ви дадат сили да продължите напред и да ви кажат да сте готови за реванш, защото във футбола винаги има възможност за това. Прегръщам ви в този тъжен ден. И преди всичко, благодаря", написа Шакира.