Галерия

Бременната годеница на световния шампион във формула 1 за 2009 г. Дженсън Бътън - Бритни Уорд, захвърли дрехите. Моделът на „Плейбой" засне специална фотосесия в чест на очакването на първата си рожба. Двамата с пилота ще станат родители през лятото, пише "България Днес".

Малко преди появата на детето Бритни застана пред обектива на известен моден фотограф. Тя позира чисто гола, положила нежно ръка на корема. С другата е закрила гърдите.

„Бебето не можа да дочака сватбата, реши да се появи по-рано", призна Бритни.

Бътън и моделката са заедно от 2016-а. Двамата започнаха връзката си година след развода на пилота с бившата му съпруга Джесика Мичибата. Японката също беше манекенка. Дженсън и Бритни се сгодиха миналото лято. Планираха сватбата да е тази година, но след като разбраха, че очакват дете, решиха да я отложат за след наследника.

Уорд е родена израсла  в Калифорния, по-точно в Сакраменто.  Поотраснала се мести в Лос Анджелис, за да гони кариера в модата. За първи път се появява в „Плейбой" като „Мис Януари" през 2015 г. Тогава фотосесията с нея заема десет страници от мъжката библия.