Галерия

Най-прочутата руска плувкиня Юлия Ефимова крие прелестите си с ананаси.

Красавицата показа серия от сексапилни снимки от плаж в Малибу, където се забавлява с приятелки. 27-годишната хубавица свали горнището на банските си и едва покри гърдите си.

Фотосите предизвикаха фурор в социалните мрежи, където плувкинята има стотици последователи. Ефимова е без гадже в Калифорния, но това не й пречи да се забавлява повече от добре с нейните дружки, пише "България днес".

Вижте хубавата Юлия в нашата галерия 

Юлия имаше няколко неуспешни връзки и явно е предпочела на този етап да не мисли за любов. Тя има горчив опит със свой колега, който я заряза в навечерието на европейското първенство преди няколко години. Вместо да се провали обаче, тя подобри световния рекорд на 50 м, и то с... махмурлук.

"Бях сама в стаята и и нямаше с кого да споделя мъката", разказвала е за злополучната нощ. "Не го разбрах защо избра този ден. Мисля, че ревнуваше, но можеше да почака. По състезания не пия, но си казах, че няма друг начин. В минибара нямаше вино или шампанско, които обожавам. Само бира. Изпих една и се отрязах. След половин час се събудих, беше ми лошо, но някак си се оправих. Въртях се в леглото до 4 сутринта".