Скандално видео с Неймар обикаля социалните мрежи. В него се вижда как асът на ПСЖ и момичето, което го обвинява в изнасилване, се карат в хотел в Париж.

Клипчето трае около минута и е публикувано в страницата на Tina. На него най-скъпият футболист в историята лежи върху леглото и жената отива при кариоката. После, съдейки по звуците, следва шамар в лицето на Неймар, който вика: "Не, не". След кратък диалог, тя става и удря още няколко пъти бразилската звезда. Казва му: "Сега ще те набия! Знаеш ли защо? Защото вчера ме нарани и ме остави сама тук". Все още не е ясно откъде се е появил записът, но не е изключено момичето да е поставило мобилния си телефон и да го е заснела нарочно, за да има доказателства в съда, че е била с Неймар.

По-късно стана ясна и самоличността й. Това е моделът Нагила Тринидад, която за първи път даде и телевизионно интервю по случая. В него разказа, че е общувала с Неймар като с обикновен човек. "Беше нетърпелив и ме попита кога мога да отида в Париж. Отговорих му, че не мога поради финансови причини и работа. Увери ме, че може да реши всичко. Наистина исках да се срещнем", каза Нагила.

"В хотела беше агресивен, напълно различен. Започна да ме целува и съблича. Отначало ми хареса, но след това действа грубо. Оказа се, че има презерватив и отговорих, че няма да правим нищо. Но той продължи. Казах му: "Достатъчно, боли ме!". Отвърна: "Ами, съжалявам, красота". Не спря и не реагираше на писъците ми. Обърна ме, измъчва ме, биеше ме. Бях в шок. Едва после осъзнах какво се е случило. Искам да си плати за този акт. Не става въпрос за пари. Ако имах нужда от финансови средства, щях да избера по-лесен път", добави тя. 

 


 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KMHJOrBvhO0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>