Галерия

Сръбската секс бомба Тамара Джурич е сред вероятните участници в третия сезон на риалити формата "Задруга", в който се говори, че ще участва и българската футболна звезда Благой Георгиев, пише Блиц.

Благо е много популярен в Сърбия покрай изявите с в местния футболен гранд Цървена звезда, а подобно на родния Биг Брадър, продуцентите явно са му намерили опозиция и ще го дразнят с... фенка на Партизан. Джурич призна, по времето на Валери Божинов и Иван Бандаловски в тима, че е луда фенка на "гробарите" и смята футболистите като цяло за доста сладки и ще е интересно как ще дели един покрив с Джизъса.

Риалитито тръгва в 21:00 часа в петък, а засега се въртят 45 имена на потенциални участници, сред които може да е и Благой Георгиев, преговарял допреди няколко дни с продуценти от телевизия Пинк, която ще излъчва шоуто.

Джурич вече има опит в риалити предавания, като участва в сръбското издание на "Фермата", докато Благо също знае какво е да го снимат по цял ден след изявите си в родния Биг Брадър, където влезе с половинката си Златка.